Om os

Refshøjvej 69, 7250 Hejnsvig

+45 4141 6810

info@agency-horses.dk

AGENCY GROUP
HORSES - ARENAS - ACADEMY - SUPPLEMENTS

Om os

Sælgere - Samarbejdspartnere - Sponsore

Agency Group er grundlagt i 2017 og har været i vækst lige fra dag 1. Et firma der startede ved en ide fra en investor som idag står på egne ben og strækker sig over hele 4 forskellige dele indefor hestesektoren - Og flere er på vej!

Benjamin Grav
+45 4141 6810
bgah@agency-group.dk

Benjamin er manden bag Agency Group, grundlægger og indehaver. 
Benjamin har i en ung alder startet egen virksomhed med ridning, tilridning og arbejde med hestene, samt undervisning på alle niveauer. I en alder af blot 21 år stillede han et hold med ham selv og hans egne elever til DM for hold (135cm) og selv samme år både startede han og vandt sin første 150cm springklasse. 
 Til dagligt rider Benjamin sine egne heste og nogle få heste for kunder, ellers er han ofte ude for at have fingeren på pulsen for at følge kvaliteten i det arbejde dder bliver lagt i Agency Groups andre salg og ydelser. 
Benjamin har været på berideruddannelsen, og valgte at starte selvstændigt op i 2015, han har været proffessionel rytter lige siden, og har en lang stribe af både heste og resultater på sit CV.

En bred vifte af samarbejdspartnere og kontakter sikre et godt resultat!

-Benjamin Grav, CEO Agency Group

Sælgere og samarbejdspartnere

Nicklas Krogh Kristensen

+45 2677 8062

nkk@agency-group.dk


Nicklas er sælger og tilbudsberegner hos Agency Group. Vil du have dig en ny ridebane eller ønsker du at købe supllementer til din bane eller stald, så er Nicklas lige den fyr du skal have fat i. 

 Nicklas er ligeledes én af vores dygtige maskinfolk som med sin flerårige erfaring som servicemand ved Nordjysk Lift, har stor erfaring i kørsel, brug og transportering af de mange maskiner vi bruger til vores arbejde med bundene.

Nicklas er blevet en del af Agency Group i 2019.


Nicklas har tidligere arbejdet som både lastbilchuaffør og brandmand. Han har forståelsen for og er vant til at omgås heste, og er lige præcis derfor den perfekte mand i teamet bag Agency Group.


BELMO NORDIC

Samarbejdspartner

OK-GRUPPEN

Sponsor

LilleStaruphøj

Samarbejdspartner


FOLLOW US

AGENCY GROUP

HORSES - ARENAS - ACADAMY - SUPPLEMENTS

GET IN TOUCH

+45 4141 6810

info@agency-horses.dk

Refshøjvej 69, 7250 Hejnsvig