Startside

Refshøjvej 69, 7250 Hejnsvig

+45 4141 6810

info@agency-horses.dk

AGENCY GROUP
HORSES - ARENAS - ACADEMY - SUPPLEMENTS

AGENCY GROUP

Hvad tilbyder vi?

 

Vi tilbyder alt lige fra tørre sandpaddocks og ridebaner til heste, kurser, udstyr og meget mere! 

Ring og få en snak med vores sælgere om hvad vi kan hjælpe med, vi har altid en løsning til lige netop dit behov!

Agency Group er en sammenslutning af ryttere, dygtige maskinfolk og ikke mindst dygtige indkøbere, for at sikre dig den ultimativt billigste pris på dit næste projekt!Heste


Vi har selv salgsheste på stald, men har også gjort det til en niche at finde heste til vores kunder gennem vores forbindelse i hele Europa. Vi eksportere også heste til lande i hele verden. 

Akademiet


En af de største passioner for en dygtig træner er nye talenter! Agency Group støtter derfor unge talenter ved at tilbyde kvalificeret undervisning af både danske, såvel som udlandske trænere til en håndgribelig pris - Det skal ikke være dyrt at blive dygtig!


Ridebaner og paddocks


Vores dygtige maskinfolk laver i samarbejde med viden fra rytterne ridebaner og sandpaddocks, så forholdene er helt i top!

Udstyr og supplementer


Hos Agency Group har vi gennem vores dygtige indkøbere adgang til udstyr lige fra CCGB France og til komplette springbaner og dressurhegn mm.

Agency Arenas


Nyt og spændende projekt fra Agency Groups side. Vi har lavet aftaler med leverandøre, vognmænd og maskinejere. Sammen gør det at vi er meget stærkt konkurrencedygtige på vores priser i anlægning af ridebaner, sand paddocks mm.

Vi får løbende flere og flere referencer ind på vores hjemmeside. Vi tilbyder alt lige fra rådgivning, til levering af materialer samt anlægning og udgravning. Ønsker du at vide mere om vores igangværende projekt eller vores afsluttede, så kontakt endelig en af vores sælgere for at få mere information.

Ridebunde 


Vi anlægger bunde i ridehaller, graver ud til din udendørsbane, bortskaffer dit jord - You name it. 

Vi er realistiske og gør en indsats for at hjælpe med at få dit projekt til at blive en realitet, uden at det skal koste en bondegård!

Dygtige maskinfolk


Vores maskinfolk er sammensat af folk med flere års erfaring i branchen. Vi samarbejder med anlægsgartnere, og har folk med flere års erfaring i kørsel af alle slags maskiner.

Heste og Akademi
Ønsker du mere viden om salgsheste eller vores akademi?
Ring +45 4141 6810


Heste
Herunder finder du et udpluk af vores aktuelle og tidligere heste. Har vi ikke hvad du søger? Tøv ikke! Ring +45 4141 6810

FOLLOW US

AGENCY GROUP

HORSES - ARENAS - ACADAMY - SUPPLEMENTS

GET IN TOUCH

+45 4141 6810

info@agency-horses.dk

Refshøjvej 69, 7250 Hejnsvig